Groei in je (werkende) leven

Coaching met de inzet van paarden laat uitdaging en groei zien op verschillende thema's. Dat werkt perfect met groepen en teams, maar ook daar waar management en leiderschap aandacht vragen. Bij Enerqui kan je dus zowel met collega's, als ook individueel terecht. 

Omdat ik geloof in de waarde meerdere sessies, zien we elkaar minimaal 3 keer. Uiteraard stel ik op basis van jouw (organisatie)vraag een persoonlijk coachtraject op waar mogelijk meer sessies in terug te vinden zijn. Met of zonder paard.

Individuele coaching | 3 sessies

Een compact traject met kennismakingssessie en twee coachingsessies, met of zonder paard. Je traject wordt ondersteund met thuisopdrachten rondom jouw vraag. Zo haal je er alles uit.


Sessies zonder paard vinden mogelijk op locatie plaats. 

495,- incl. btw (excl. reiskosten)

Individuele coaching | 6 sessies 

Een ruim coachtraject met de duur van ca 4 - 6 maanden. Hierbinnen heb je meerdere sessies die afwisselend met en zonder paard worden gedaan. Tussentijds krijg je oefeningen mee.Dit traject is erg geschikt als je langer met je vraag aan de slag kan en wil. Dat komt je veranderingkracht ten goede. De sessies zonder paard vinden waar gewenst op locatie plaats. 

1170,- incl. btw (excl. reskosten)

Individuele coaching | Extra sessie

Een vervolgsessie op je lopende traject. 

180 incl. btw

 
Cowboy en Wild Horses

Teamcoaching

 

Teamcoaching met paarden

Coaching met paarden is perfect om inzicht te krijgen in samenwerking, frictie en verhoudingen in teams. Pijlsnel worden groeipunten blootgelegd op een prettige manier. Het team is buiten aan de slag terwijl de coach en het paard pinpointen wat er gebeurt. Naast een heerlijke dag op pad, neemt het team de nodige insights mee. Teamontwikkeling is maatwerk en varieert van een dagdeel tot een meerdaags traject.


Prijs op aanvraag. 


Bedrijfs- en teambuildingsuitjes waar plezier en fun het doel zijn, worden vanuit coachingsperspectief niet verzorgd.